Antena 3 CNN Politică Noi mitinguri sub egida UDMR împotriva schimbărilor directorilor din serviciile deconcentrate

Noi mitinguri sub egida UDMR împotriva schimbărilor directorilor din serviciile deconcentrate

Noi mitinguri sub egida UDMR împotriva schimbărilor directorilor din serviciile deconcentrate
Sursa foto: UDMR protest
28 Mai 2009   •   11:34

UDMR organizează miting după miting pentru a protesta faţă de schimbarea directorilor din serviciile deconcentrate. Filialele Uniunii se aşteaptă să adune peste 15.000 de persoane la manifestaţia care va avea loc în dat de 3 iunie la Târgu Mureş.
UDMR a mai organizat, vinerea trecută, la Miercurea Ciuc, un protest faţă de schimbarea şefilor maghiari ai instituţiilor descentralizate, la care au participat mii de persoane.
"La data de 3 iunie, vom organiza un miting de protest la Târgu Mureş faţă de înlocuirea directorilor de servicii deconcentrate. Aşteptăm peste 15.000 persoane din judeţul Mureş, dar şi din judeţele limitrofe", a afirmat, la Cluj-Napoca, vicepreşedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Balint.
Prin noul demers, UDMR vrea să atragă atenţia asupra "demiterilor abuzive", formaţiunea mizând şi pe implicarea comunităţii în această acţiune.
În opinia liderului udemerist, maghiarii sunt "contrariaţi de măsurile Guvernului, care nu sunt deloc pozitive, cum ar fi cele privind taxa forfetară, îngheţarea salariilor la profesori, înlocuirea şefilor de deconcentrate".
Numai la nivelul judeţului Mureş au fost schimbaţi peste 20 de directori de servicii deconcentrate.
Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close