Antena 3 CNN Politică ”Nu mă mai regăsesc în PNL”. Diana Tușa cere congres extraordinar

”Nu mă mai regăsesc în PNL”. Diana Tușa cere congres extraordinar

de M.Z.    |    27 Iul 2016   •   22:31

Deputatul PNL Diana Tușa se revoltă pe situația din partid și a apus, miercuri, că nu se mai regăsește în formațiunea politică pe care o reprezintă. 

Acesta este al doilea caz recent, după ce Mihăiță Calimente și-a anunțat demisia în urmă cu o zi.

”Eu reprezint o voce din partid, dar nu una singulară din nefericire pentru ei. Sunt foarte multe nemulţumiri. Nu putem să pierdem alegerile şi să proclamăm victoria. Se încearcă să se ascundă mizeria sub preş. Soluţia nu poate fi decât una singură. Când îţi asumi răspunderea, plăteşti. Demisionezi. Nu facem alegeri şi interpretăm protocolul de fuziune aşa cum îţi convine. Eu mereu am spus ce a fost de spus în interiorul partidului. Au fost mereu promisiuni. A trecut o lună şi jumătate şi avem alegeri doar în filiale unde trebuie să ne punem oameni.
De ce facem alegeri doar în anumite locuri. Nu mă mai regăsesc în acest partid. Nu e partidul în care m-am înscris, nu e partidul în a cărei ideologie eu m-am regăsit. Mi se pare normal să facem peste tot alegeri. Cine a greşit să facă un pas în spate şi să îi lase pe alţii să câştige alegeri”, a spus Diana Tuşa, miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Totodată, într-o postare pe pagina de Facebook, Tușa a cerut și congres extraordinar în PNL:

”Singura soluție este un Congres Extraordinar care să valideze o nouă conducere, legitimă și reprezentativă! PNL trebuie să înceteze să mai fie un partid de interimari!”, a scris liberala pe rețeaua de socializare.

Citiți și Lovitură pentru PNL. Deputatul Mihăiţă Calimente a demisionat din partid şi a trecut la ALDE

De ce a demisionat Calimente din PNL. ”A fost picătura care a făcut ca paharul să se reverse”

 

×
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close