Antena 3 CNN Politică Oprişan, de-a curmezişul ideii lui Vanghelie de trecere a PSD în opoziţie: ?Unii mai fac temperatură, este o copilărie?

Oprişan, de-a curmezişul ideii lui Vanghelie de trecere a PSD în opoziţie: ?Unii mai fac temperatură, este o copilărie?

Oprişan, de-a curmezişul ideii lui Vanghelie de trecere a PSD în opoziţie: ?Unii mai fac temperatură, este o copilărie?
Sursa foto: Marian Oprisan
04 Iun 2009   •   14:54

Nu toţi baronii locali ai PSD sunt încântaţi de perspectiva ieşirii partidului de la guvernare. Chiar dacă sunt conştienţi că ultimele ieşiri publice ale unor colegi de partid pe această temă au la bază mai mult considerente de ordin electoral, unii preşedinţi de filiale nu ezită să califice drept o ?copilărie? ipoteza trecerii PSD în opoziţie. Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, unul din partizanii intrării PSD la guvernare şi beneficiar al acestei colaborări, a pus joi nervozitatea manifestată de unii colegi de partid faţă de colaborarea defectuoasă cu PDL pe seama căldurii de afară.
În opinia baronului de Vrancea, propunerea de ieşire de la guvernare după euroalegeri, propusă de unii lideri social-democraţi este o ?copilărie? în condiţiile în care în prezent este nevoie de calm şi de raţiune.
"Mai sunt aşa, cum să spun eu, unii mai fac temperatură, e vară, e început de vacanţă. E nevoie de mult calm, e nevoie de multă raţiune, pentru că nu ne putem juca cu ţara , nu ne putem juca cu criza economică", a susţinut liderul PSD Vrancea la radio-ul public.
Oprişan a pus afirmaţiile lui Marian Vanghelie şi Liviu Dragnea în contul tematicii de campanie electorală.
"Este o copilărie, probabil sunt nişte Ťproblemuţeť sub aspect mai mult personal, decât instituţional", a mai spus Marian Oprişan, făcând referire la termenul folosit de Marian Vanghelie pentru temele în dispută în coaliţia de guvernare.
Potrivit liderului PSD, chiar dacă în campanie electorală, spiritele se mai încing, Guvernul trebuie să lucreze, iar parteneriatul trebuie respectat de ambele părţi în beneficiul românilor.
Recent, atât preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, cât şi cel de Teleorman, Liviu Dragnea s-au pronunţat pentru o analizare a raporturilor din coaliţie după alegerile europarlamentare. Eiau sugerat că social-democraţii ar trebui să iasă de la guvernare după acest tur de scrutin şi să intre în opoziţie, deoarece există nemulţumiri prin filialele PSD, iar ministerele social-democrate se confruntă cu problema fonduilor insuficiente.
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close