Antena 3 CNN Politică Oprişan: Plăcintă are legătură cu tineretul şi sportul cum are "baba cu mitraliera"

Oprişan: Plăcintă are legătură cu tineretul şi sportul cum are "baba cu mitraliera"

Oprişan: Plăcintă are legătură cu tineretul şi sportul cum are "baba cu mitraliera"
Sursa foto: marian oprisan
15 Iul 2009   •   17:33

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, consideră că numirea Sorinei Plăcintă în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului nu este "cea mai fericită alegere", deoarece aceasta are legătură cu tineretul şi sportul "cum are baba cu mitraliera".

"Nu este cea mai fericită numire pe care putea să o facă PDL-ul, şi mă gândesc, în acest moment, la cariera planificată a unor oameni din PDL. Iar doamna are legătură cu tineretul şi sportul cum are baba cu mitraliera", a declarat, marţi seară, liderul social-democraţilor vrânceni, Marian Oprisan, citat de Mediafax.


Am auzit despre intrarea în politică a acestei doamne pentru prima oară în viaţa mea în vara anului trecut. Nu s-a remarcat ca politician cu nimic. A, ba da. S-a remarcat confecţionându-le costume gratis colegilor senatori ", a declarat preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea..

Sorina Luminiţa Plăcintă a depus, marţi seară, la Palatul Cotroceni, jurământul de credinţă în calitate de ministru al Tineretului şi Sportului, la doar două ore după ce Monica Iacob Ridzi şi-a dat demisia din această funcţie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Oprisan sorina placinta Vrancea
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close