Antena 3 CNN Politică PDL îşi pune miniştrii să coordoneze filialele codaşe la euroalegeri

PDL îşi pune miniştrii să coordoneze filialele codaşe la euroalegeri

PDL îşi pune miniştrii să coordoneze filialele codaşe la euroalegeri
Sursa foto: Vasile Blaga
22 Iun 2009   •   13:56

Biroul Permanent Naţional al PDL a decis, luni, să numească o serie de miniştri în posturi de coordonatori la nivelul filialelor care au obţinut cele mai slabe rezultate electorale la scrutinul europarlamentar din 7 iunie. Prim-vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu a precizat că nu va fi dictată nici o măsură de sancţionare la nivelul conducerilor judeţene codaşe. 9 organizaţii judeţene se vor afla sub supravegherea unui sau doi miniştri într-o acţiune menită să eficientizeze potenţialul electoral al acestora în perspectiva alegerilor prezidenţiale din toamnă.

?Nouă filiale judeţene vor intra în responsabilitatea a cel puţin un ministru pentru ca activitatea lor să fie consolidată. Fiecare ministru desemnat va avea obligaţia ca în deplasările în teritoriu, să abordeze, pe lângă aspectele profesionale, şi problemele politice din judeţul respectiv? a afirmat Videanu.

Conducerea PDL a decis ca ministrul Dezvoltării şi secretarul general al partidului, Vasile Blaga, să se coordoneze filialele de Ialomiţa şi Vâlcea.

Coordonator la PDL Constanţa, ministrul Turismului, Elena Udrea se va ocupa, împreună cu omologul său de la Finanţe, Gheorghe Pogea şi de organizaţia de Vrancea.

Cu eficientizarea activităţii PDL Iaşi au fost mandataţi miniştrii Radu Berceanu şi Teodor Paleologu, în timp ce atribuţiile de coordonare a PDL Brăila au fost acordate ministrului Comunicaţiilor, Gabriel Sandu.

La rândul său, Adriean Videanu a fost mandatat cu reorganizarea filialelor PDL Argeş şi Galaţi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close