Antena 3 CNN Politică Ponta: Aleşii locali trebuie să reziste la cel mai grav şi brutal atac din istoria democratică

Ponta: Aleşii locali trebuie să reziste la cel mai grav şi brutal atac din istoria democratică

Ponta: Aleşii locali trebuie să reziste la cel mai grav şi brutal atac din istoria democratică
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    01 Iul 2015   •   14:18
Premierul Victor Ponta l-a felicitat pe vicepreşedintele PSD Marian Oprişan, pentru realegerea la conducerea UNCJR şi a afirmat că aleşii locali trebuie să reziste la "cel mai grav şi brutal atac" din istoria democratică a României care are loc asupra lor.
 
"Felicitări lui Marian Oprişan şi colegilor care conduc Consiliile Judeţene în baza votului dat de români în 2012! Şi ei şi primarii trebuie să îşi facă datoria faţă de cetăţeni şi să reziste la cel mai grav şi brutal atac împotriva aleşilor locali din istoria democratică a României", a spus Ponta, miercuri, într-o postare pe Facebook.
 
Afirmaţia premierului a fost făcută în contextul în care Marian Oprisan a fost reales preşedinte al Uniunii Consiliilor Judeţene din România, în cadrul adunării generale, care s-a desfăşurat, miercuri, la Palatul Parlamentului.
 
În discursul său, Marian Oprişan a declarat că sunt multe articole neconstituţionale în Codul Penal, Legea Curţii de Conturi are lacune şi trebuie făcută o analiză pentru deblocarea administraţiei, arătând că un organ judiciar nu trebuie să se pronunţe "pe decizia de oportunitate a unei majorităţi".
 
El a arătat că "DNA trebuie să funcţioneze , DNA este o instituţe necesară, iar cei care fură de la comunitate trebuie să meargă la închisoare", dar că organele judiciare trebuie să cenzureze legalitatea, nu oportunitatea deciziei administrative.
 
 
 
Felicitari lui Marian Oprisan si colegilor care conduc Consiliile Judetene in baza votului dat de romani in 2012! Si ei...

Posted by Victor Ponta on 1 Iulie 2015

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Marian Oprisan
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close