Antena 3 CNN Politică Premierul Boc se va muta cu familia la Snagov într-o vilă de protocol

Premierul Boc se va muta cu familia la Snagov într-o vilă de protocol

Premierul Boc se va muta cu familia la Snagov într-o vilă de protocol
Sursa foto: Emil Boc
22 Mai 2009   •   18:18

Premierul Emil Boc se va muta curând împreună cu întreaga familie într-o vilă de protocol pusă la dispoziţie de RAAPPS în Snagov. Primul ministru va renunţa la apartamentul închiriat până acum pentru a ocupa vila folosită în trecut de Mugur Isărescu pe vremea când era premier.

Respectivul imobil a fost pus şi la dispoziţia primului-ministru liberal Călin Popescu Tăriceanu, dar acesta a refuzat-o pe motiv că deţine o casă de vacanţă în zonă.

Întreaga familie a premierului Boc este aşteptată se mute la Bucureşti după ce două fiice ale sale vor încheia anul şcolar.

Regia Protocolului de Stat i-a oferit de-alungului timpului actualului premier trei variante de apartamente în vilă, pe un întreg nivel, în zona zero a Capitalei, însă Boc pare a fi optat pentru un imobil înafara Bucureştiului. Momentan, Emil Boc locuieşte într-un imobil închiriat pe Calea Victoriei.
Familia Boc deţine un apartament de peste 60 de metri pătraţi în cartierul Zorilor din municipiul Cluj-Napoca, care a devenit cel mai important opbiectiv SPP in ultimel luni la nivelul acestui municipiu.

Premierul Emil Boc a solicitat Secretariatului General al Guvernului, instituţie în subordinea căreia funcţionează RA-APPS, să îi pună la dispoziţie o locuinţă de protocol, dar regia nu putut să-i acorde o perioadă de timp un spaţiu de locuit, deoarece foştii demnitari nu eliberaseră nici unul din imobilele de protocol.
Antena3.ro

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close