Antena 3 CNN Politică Primarul Iașiului, Mihai Chirica, declarații năucitoare: Cel mai bun tratament contra cancerului este munca

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, declarații năucitoare: Cel mai bun tratament contra cancerului este munca

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, declarații năucitoare: Cel mai bun tratament contra cancerului este munca
06 Sep 2019   •   19:01

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, face valuri cu un interviu acordat publicației Bună Ziua Iași. În emisiunea în care Chirica are un derapaj rasist, acesta se lansează și într-o teorie despre tratamentul contra cancerului.

"Cel mai bun tratament de cancer este munca. S-a demonstrat științific. Pentru că apăsarea gândului că ai cancer este mult mai neproductivă în tratament decât cancerul însuși. Muncim într-o grădiniță, luând doi copii și învățându-i o poezie, făcând ceea ce știi tu din profesia ta. Nu știu, poate ai fost un bun zidar. Îți ajuți un vecin să construiască ceva. Toate acestea contribuie la tratamentul de cancer într-o manieră mult mai energică decât tratamentul însuși. Prin urmare, sfatul meu este, cât vremea ne permite, trebuie să ieșim din casă", a declarat Chirica, într-o pledoarie în fața locuitorilor Iașiului de a-și petrece mai mult timp în aer liber. 


 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close