Antena 3 CNN Politică PSD: Iohannis şi ai lui riscă genocidul în sănătatea publică

PSD: Iohannis şi ai lui riscă genocidul în sănătatea publică

Partidul Social Democrat a pus în oglindă, într-o postare pe Facebook, declaraţiile făcute de Klaus Iohannis la o distanţă de aproape şase luni, interval în care preşedintele şi-a schimbat cu 180 de grade poziţia referitoare la organizarea de alegeri în timpul pandemiei.

PSD: Iohannis şi ai lui riscă genocidul în sănătatea publică
Sursa foto: Hepta
de Adrian Iclozan    |    16 Oct 2020   •   16:00

Astfel, în 28 aprilie, ziua cu 277 de noi cazuri şi 13 decese, Iohannis spunea că nu va tolera organizarea de alegeri "sub semnul epidemiei".

În 14 octombrie, la peste 4000 de infectări noi în ultimele 24 de ore şi 66 de decese, preşedintele insista cu organizarea alegerilor parlamentare în data de 6 decembrie, argumentând că "nu rezultă necesitatea amânării" scrutinului.

Punând cele două declaraţii faţă în faţă, social-democraţii acuză "cinismul fără limite al PNL", în frunte cu "președintele lor, Klaus Iohannis".

"Pentru ei, nu contează că mii de români se îmbolnăvesc zilnic, că sute de bolnavi nu au acces la sănătate, că sute de mii de copii nu au acces la educație!

Foamea de putere le-a întunecat mințile! Au ajuns să își contrazică propriile declarații din dorința nestăvilită de a acapara totul!

Când numărul îmbolnăvirilor era mai mic de 300, ne-au închis în case pentru ca ei să nu fie deranjați de la furtul organizat al banului public. Acum, când cazurile de îmbolnăviri zilnice trec de 4000, Iohannis și ai lui insistă obsesiv cu organizarea alegerilor, riscând un adevărat genocid de sănătate publică!

Nu e nevoie să fii medic pentru a vedea legătura directă dintre alegerile locale și creșterea numărului de îmbolnăviri. PSD consideră că în stabilirea datei alegerilor trebuie să primeze interesul sănătății și siguranței publice, nu interesul politic!", se spune în postarea distribuită de social-democraţi.

 

×
Subiecte în articol: PSD Iohannis genocid Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close