Antena 3 CNN Politică Scandal la Capitală. Consilierul Adrian Thiess ameninţă cu demisia dacă nu pleacă Alina Roman

Scandal la Capitală. Consilierul Adrian Thiess ameninţă cu demisia dacă nu pleacă Alina Roman

Scandal la Capitală. Consilierul Adrian Thiess ameninţă cu demisia dacă nu pleacă Alina Roman
Sursa foto: thiess
05 Mai 2009   •   19:34

Scandal în cardul echipei care l-a propulsat pe Sorin Oprescu primar general. Consilierul personal al primarului, Adrian Thiess a ameninţat marţi că va demisiona dacă primarul nu o dă afară pe şefa de la Administraţia Străzilor şi nu se delimitează de consilierele de imagine Nadina Nedelea şi Marie Jeane Ion.

Atacul cel mai vehement al consilierului Adrian Thiess a fost îndreptat împotriva directoarei de la Administaţia Străzilor, Alina Roman, pe care o acuză de ativitate defectuasă şi chiar corupţie şi practici nelegale.
Şi nu este singura acuzaţie adusă de Adrian Thiess. Acesta susţine că în ultima perioadă, primarul Sorin Oprescu trăieşte izolat în biroul său fără a avea contact direct cu ce se întîmplă în Bucureşti. Vina ar purta-o cele două consiliere de imagine ale şefului Capitalei, Nadina Nedelea şi Marie Jane Ion care deşi nu sunt angajate ale Primăriei Capitalei, îşi au biroul în anticamera primarului Oprescu.

Consilierul Adrian Thiess şi-a condiţionat rămînerea alături de primarul Sorin Oprescu de înlăturarea celor două consiliere din Primărie dar şi de demiterea directorului de la străzi. În replică, şeful Capitalei i-a lăsat de înţeles lui Adrian Thiess că poate demisiona.

?Acuzaţiile aduse colegilor de echipă simbolizează impotenţa unor nereuşite în viaţa? a spus Oprescu.

Adrian Thiess este unul dintre cei şapte consilieri personali cu care Sorin Oprescu a câştigat anul trecut alegerile pentru Primăria Capitalei. De la începutul anului, trei dintre apropiaţii primarului, Rose Marie Olănescu, Victor Dumitriu şi Georghe Comşa au părăsit echipa din cauza unor neînţelegeri cu edilul şef.

Antena 3

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de ploi și vijelii în România!
x close