Antena 3 CNN Politică Şedinţa USL a început cu o întârziere de o oră

Şedinţa USL a început cu o întârziere de o oră

Şedinţa USL a început cu o întârziere de o oră
03 Apr 2013   •   17:03

Liderii USL s-au întâlnit, miercuri, la ora 16.00, la Senat, după ce premierul Victor Ponta a avansat în cursul dimineţii propunerile de procurori şefi. Laura Kovesi a fost propusă pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar Tiberiu Niţu a fost propus ca procuror general al parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Se pare că ședința ar fi început abia la ora 17.00, cu întârziere de o oră față de ora stabilită.

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a sosit, miercuri, la ora transmiterii acestei ştiri, la cabinetul preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde are loc şedinţa USL.

Până acum, la cabinetul lui Antonescu au mai sosit Liviu Dragnea, Ilie Sârbu, Daniel Constantin, Tudor Chiuariu, Klaus Iohannis, Eduard Hellvig, Marian Oprişan, Valeriu Zgonea.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că nu a avut nicio discuţie cu Dan Voiculescu în ultimele luni de zile şi este eronată informaţia că ar fi vorbit cu acesta despre portofoliul Justiţiei, acuzând "unele" instituţii de presă că-şi "bat joc de proprii telespectatori şi cititori".

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close