Antena 3 CNN Politică Senatorii PDL: Partidul are cel mai slab Birou Permanent de până acum

Senatorii PDL: Partidul are cel mai slab Birou Permanent de până acum

Senatorii PDL: Partidul are cel mai slab Birou Permanent de până acum
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Oct 2011   •   13:37

Preşedintele PDL Emil Boc a primit numeroase plângeri din partea senatorilor democrat-liberali, în care aceştia reproşează faptul că Biroul Permanent Naţional este cel mai slab pe care l-a avut partidul până acum, informează Mediafax.

Primul ministru a avut, luni, două întâlniri cu senatorii PDL, prima în cursul după-amiezii, iar a doua de la ora 19,00 până la ora 23,00, deoarece senatorii au cerut să discute cu Boc "nu cu ochii pe ceas", au precizat surse din partid.

Potrivit surselor citate, la această întâlnire au participat, dintre miniştrii senatori, doar Traian Igaş, în timp pe ministrul Transporturilor Anca Boagiu a lipsit, ceea ce a stârnit critici din partea senatorilor.

Mai mult decât atât, se pare că în timpul şedinţei "au fost spuse lucruri foarte apăsat" şi au existat nemulţumiri legate de faptul că actualul Birou Permanent Naţional al PDL ar fi cel mai slab pe care l-a avut partidul, că sunt oameni care vorbesc în numele partidului şi nu creează decât confuzii în partid şi că sunt lansate idei fără acoperire care, apoi, trebuie să fie explicate sau retractate.

×
Subiecte în articol: pdl Emil Boc presedinte PDL
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close