Antena 3 CNN Politică Şerban Mihăilescu, despre decizia Senatului: "Nu mi s-a oferit ocazia de a mă apăra"

Şerban Mihăilescu, despre decizia Senatului: "Nu mi s-a oferit ocazia de a mă apăra"

Şerban Mihăilescu, despre decizia Senatului: "Nu mi s-a oferit ocazia de a mă apăra"
Sursa foto: ºerban Mihãilescu
10 Iun 2009   •   12:38

Cu DNA scăpat din lesa Parlamentului, după votul dat miercuri de Senat pentru demararea urmăririi penale în cazul său, senatorul Şerban Mihăilescu îşi susţine nevinovăţia şi acuză faptul că nu ar fi fost informat de nimeni, nici chiar de colegii de partid, că Senatul va discuta astăzi în plen situaţia sa.
"Am văzut şi eu ce s-a întâmplat, pe mine nu m-a anunţat nimeni la aceste dezbateri, sunt în concediu medical legal. N-am putut să-mi susţin vinovăţia în faţa comisiei", a spus Mihăilescu pentru Antena 3.

Senatorul a precizat că va contesta procedura la Biroul Permanent al Senatului, susţinând că nu a fost anunţat de faptul că s-a discutat problema cercetarii sale penale în Senat şi că nu I s-a oferit prilejul să se apere aşa cum ar fi fost normal.

"În lipsa unei apărări din partea mea, mi se pare logic. Daca aş fi fost audiat în Senat votul ar fi fost cu totul altfel", a comentat Mihăilescu, rezultatul votului dat de plenul Senatului.

DNA a cerut acum un an avizul Senatului pentru începerea urmăririi penale a senatorului PSD Şerban Mihăilescu pentru infracţiunea de primire de foloase necuvenite şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

După nenumărate tergiversări şi amânări, senatorii au aprobat miercuri cu 77 de voturi pentru şi 29 împotrivă trimiterea în justiţie a parlamentarului social-democrart.

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă un nou ciclon care ameninţă România
x close