Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Este suspectă atitudinea schimbată a lui Băsescu faţă de Guvern

Sinteza Zilei: Este suspectă atitudinea schimbată a lui Băsescu faţă de Guvern

Sinteza Zilei: Este suspectă atitudinea schimbată a lui Băsescu faţă de Guvern
29 Iul 2008   •   22:09

Zvonurile că inundaţiile din România ar fi fost provocate de o armă meteorologică rusească şi ultimele jigniri făcute de Traian Băsescu au fost comentate în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, la Antena 3. Redactorul şef al Jurnalului Naţional, Victor Ciutacu, a spus, făcând referire la arma meteorologică rusească, că "suntem penibili. Nu suntem în stare să facem o structură ca lumea şi dăm vina pe ruşi. Mai dăm vina şi pe ucraineni că nu ne-au comunicat că vin inundaţiile".

Analistul Ion Cristoiu consideră şi el că toată această teorie este o tâmpenie. "Toată teoria asta, tâmpenia asta, cade în momentul în care vedem că inundaţiile au venit din Ucraina", a declarat Cristoiu, menţionând că "nebunia cu evacuările din România se explică deoarece sunt multe case de chirpici. Din acest motiv sinistraţii nu au putut să stea în poduri, pentru că au case din chirpici".

Referitor la Traian Băsescu, analistul spune că preşedintele s-a comportat suspect de bine în vizitele făcute, exceptând scurtele momente în care şi-a pierdut calmul. Politologul Bogdan Teodorescu l-a completat spunând că "nu este nimic obişnuit în faptul că Traian Băsescu a jignit un sinistrat, pentru că jignit multe alte persoane care i s-au pus în cale". "Cu două luni şi jumătate înainte de alegeri, ştirea este că Traian Băsescu dă mesaje constructive către liberali. Asta se explică în două moduri. Ori în echipa de imagine a lui Traian Băsescu s-a schimbat ceva. Ori în strategia sa s-a schimbat ceva", mai spune Teodorescu.

Vedeţi topul nervoşilor


La rândul său, Ion Cristoiu a întărit ideea că ştire este faptul că "Traian Băsescu a vorbit de bine despre Guvern". "Dacă e o schimbare a sa şi o menţine, şefii PSD şi PNL trebuie să fie foarte atenţi. Pentru că dacă vor continua să parieze pe scandalagiul Băsescu s-ar putea să piardă", a declarat Cristoiu, completând că nu este exclus ca Tăriceanu "să se sucească" şi să avem parte de o nouă alianţă PNL ? PD-L.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close