Antena 3 CNN Politică Sorin Oprescu: Se va mai scrie despre demisii şi demiteri

Sorin Oprescu: Se va mai scrie despre demisii şi demiteri

Sorin Oprescu: Se va mai scrie despre demisii şi demiteri
25 Iul 2008   •   11:16

Oprescu a făcut o retrospectivă a primelor săptămâni de mandat în fruntea Primăriei Capitalei. Acesta a amintit de toate destituirile sau renunţările din funcţie, asigurând că ?se va mai scrie despre demisii şi demiteri la Primăria Capitalei?. Sorin Oprescu a declarat că, pe parcursul mandatului său, va dărâma un mit, acela potrivit căruia Bucurestiul este un oraş neguvernabil. ?Ideea de progres pentru acest oraş nu este moartă. Reforma internă va continua?, spune primarul Capitalei.

În ciuda eforturilor depuse, acesta se declară nemulţumit de ritmul în care poate să ?răspundă nevoilor cetăţenilor?. Oprescu se consolează cu ideea că ?nu se poate mai repede?.

Sorin Oprescu precizează că a stabilit firmele de salubrizare şi operaţiile pe care le vor face acestea şi că a dispus organizarea unui colectiv de control al activităţii financiare.

Edilul doreşte să mute centrul de greutate al luptei pentru schimbarea la faţă a Bucureştiului din bucătăria primăriei, în stradă.

Cât despre creşterea preţului la gigacalorie, Oprescu a declarat că că, dacă va fi cazul, primăria va suporta inclusiv această majorare, pentru ca populaţia să nu fie afectată de noua scumpire.

Edilul a mai precizat că în timpul demolărilor teraselor din Parcul Herăstrău a primit mesaje de ameninţare pe telefonul mobil. Oprescu a mai spus că nu îi face plăcere să vorbească despre acest subiect, precizând că a calificat "componenta" mesajului de ameninţare ca fiind "timidă". "Am auzit de mii de ori chestiuni de genul acestora. Nu îmi face plăcere să vorbesc despre acest lucru. Nu consider că m-am aflat vreodată în pericol şi nu am nevoie de artificii de acest gen", a spus primarul general al Capitalei.





Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close