Antena 3 CNN Politică Sorina Plăcintă s-a măritat pentru a treia oară, în biserica ridicată chiar de ea în curtea fabricii pe care o deţine

Sorina Plăcintă s-a măritat pentru a treia oară, în biserica ridicată chiar de ea în curtea fabricii pe care o deţine

Sorina Plăcintă s-a măritat pentru a treia oară, în biserica ridicată chiar de ea în curtea fabricii pe care o deţine
Sursa foto: Foto: INTACT Images
08 Oct 2011   •   18:24
Senatorul PDL, Sorina Placintă, s-a măritat pentru a treia oară. Nunta a avut loc la biserica ridicată de liderul PDL în curtea propriei fabrici de confecţii din Focşani, înainte să devină senator.

Zeci de angajaţi ai fabricii au aşteptat să o vadă mireasă. La ceremonie a participat şi fiul senatoarei PDL, Andrei Plăcintă. Acesta are interdicţie de a părăsi ţara şi este cercetat pentru tentativă de omor calificat, tâlhărie, loviri sau alte violenţe, distrugere şi ultraj.

Senatorul Sorina Placinta a pasit astazi pentru a treia oara in fata altarului. Senatorul PDL s-a casatorit religios cu medicul Viorel Bucuras dupa ce luna trecuta anuntase cununia civila. Ceremonia a avut loc la biserica ridicata de Sorina Placinta in curtea propriei fabrici de confectii din Focsani inainte de a deveni senator. Zeci de angajati ai fabricii au asteptat-o pe Sorina Placinta sa o vada mireasa.

Ceremonia religioasa a avut loc la orele prinzului, biserica fiind inconjurata de prieteni si colaboratori ai mirilor. Niciun politician PDL nu a fost prezent, in schimb angajatii fabricii care ieseau din tura au asteptat-o la poarta.

Nu a lipsit fiul senatorului PDL din prima casnicie, Andrei Placinta, care si-a serbat astazi implinirea virstei de 21 de ani. La iesirea din biserica Sorina Placinta a aruncat buchetul miresei pe care, insa, nu l-a prins nicio domnisoara.

Buchetul a fost cules de pe jos de sefa AJOFM Vrancea, fost director in cadrul firmei senatorului PDL.

Petrecerea are loc la aceasta ora la restaurantul hotelului detinut in Focsani de familia senatorului. Sorina Placinta a mai fost casatorita de 2 ori, prima data cu un fost coleg de serviciu si apoi cu un partener de afaceri din Suedia.

×
Subiecte în articol: sorina placinta Senat senator pdl nunta
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close