Antena 3 CNN Politică Ştefăneşti, Ilfov. Incidente grave între susţinătorii partidelor politice

Ştefăneşti, Ilfov. Incidente grave între susţinătorii partidelor politice

<font color=red>Ştefăneşti, Ilfov.</font> Incidente grave între susţinătorii partidelor politice
01 Iun 2008   •   10:25

Scandal la alegeri, în comuna Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov. Preşedintele Secţiei de votare nr 2 a decis să închidă secţia, după ce 200 de alegători s-au înghesuit să intre simulan în sediu. Procesul electoral a fost întrerupt pentru aproape o oră.

Alegătorii, susţinători ai candidatului PSD, Aurel Pârvu, s-au urcat pe gardurile şcolii şi au forţat uşile. Votanţii îl acuză pe preşedintele comisiei, membru PNG, că a oprit intenţionat votarea, pentru că la urne se prezentaseră prea mulţi simpatizanţi PSD. Jandarmii au intervenit prompt şi i-au ţinut în frâu pe cei care scandau ?Jos primarul Rabacoc?, candidatul PNG la primăria Ştefăneşti. Un alt prilej de ceartă l-a constituit chiar sloganul scandat, aşa că alegătorii l-au transformat în ?Vrem schimbare!?, notează Gândul.

La faţa locului a ajuns şi cântăreţul de manele, Adrian Simionescu, cunoscut drept Adi Minune, candidat din partea PSD la postul de consilier local. Actualul primar din partea PNG, Paraschiv Rabacoc, e susţinut de Gigi Becali, preşedintele PNG.

La scurt timp, votul s-a reluat, fiind permis accesul oamenilor în secţia de votare. Alegătorii spun că ei voiau doar să voteze, dar că demersul lor a fost împiedicat de alţi votanţi, aduşi special de PNG în schimbul unor sume de bani.



Alegătorii s-au prezentat la vot încă din toiul nopţii. După deschiderea secţiilor de votare, îmbulzeala s-a reluat. Din cauza aglomeraţiei, o bătrână a leşinat. Cei de la faţa locului au făcut eforturi pentru a o resuscita şi, în scurt timp, femeia şi-a revenit.



Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Sănătăţii, date de ultimă oră despre actorul Florin Piersic
x close