Antena 3 CNN Politică Ştirea Zilei: Vot curat, murdar

Ştirea Zilei: Vot curat, murdar

Ştirea Zilei: Vot curat, murdar
09 Iun 2009   •   20:11

"PSD a câştigat. PD-L a pierdut. Vă salut din mers!" a tranşat liderul PSD, Mircea Geoană disputa sterilă cu democrat-liberalii asupra victoriei de duminică. Câteva ore mai târziu, din mers l-a salutat şi Preşedintele Băsescu pe Mircea Geoană, care s-a retras din Consiliul Suprem de Apărare a Ţării. Retragerea a fost un protest faţă de modul în care Băsescu s-a folosit în Irak şi Afganistan de eroismul soldaţilor români trimişi acolo.

Gigi Becali a rămas să conjuge verbele în engleză în Pipera nu la Bruxelles, judecătorii nu i-au ridicat interdicţia de a părăsi ţara. Fosta EBA se duce la Bruxelles. Pentru biletul ei de avion a lucrat din greu partidul tatălui ei. Dovada a obţinut-o "Jurnalul Naţional": o tablă de pe care nu fuseseră şterse indicaţiile date de PDL privind turismul electoral şi privind strângerea voturilor pentru ca fiica preşedintelui ţării să meargă la Bruxelles.

Acestea dar şi alte subiecte sunt dezbătute, pe larg, în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea.

Invitaţi în această seară sunt Mircea Geoană şi Sorin Roşca Stănescu.

Tema emisiunii - "Vot curat, murdar"

PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close