Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu a participat la lansarea candidaţilor PD-L pentru europarlamentare

Traian Băsescu a participat la lansarea candidaţilor PD-L pentru europarlamentare

Traian Băsescu a participat la lansarea candidaţilor PD-L pentru europarlamentare
Sursa foto: Traian Basescu
09 Mai 2009   •   14:05

PD-L şi-a lansat sâmbătă candidaţii la alegerile europarlamentare. La eveniment a fost prezent şi preşedintele Traian Băsescu. Şeful statului a declarat că unul din motivele prezenţei sale la eveniment este legătura sentimentală cu acest partid, dar şi faptul că democrat-liberalii sunt în acest moment la guvernare. Cu această ocazie, preşedintele şi-a reiterat susţinerea faţă de actualul guvern, dar i-a şi avertizat pe democrat-liberali că criza nu poate fi o scuză pentru stagnarea reformelor susţinute de PD-L.

?Avem toate premizele ca acest lucru să se întâmple, atât prin prisma măsurilor luate până acum, inclusiv împrumutul FMI şi UE, dar şi a măsurillor de restrângere a cheltuielilor bugetare", a spus Traian Băsescu, citat de Mediafax.

Preşedintele a folosit ocazia de sâmbătă şi pentru a anunţa, într-un mod voalat, intenţia sa de a candida la viitoarele alegeri prezidenţiale. ?Spre nesatisfacţia multora, vreau să vă spun că o să umblu mult în ţară în perioada următoare. Nu pentru că aş fi în campnie electorală, pentru că îmi place să umblu printre oameni, tot mandatul am fost, dar vreau să văd cum se investesc cei circa 9 miliarde de euro pentru investiţii direct din buget?, a declarat acesta.

?Voi fi pe şantiere, aşa cum voi fi şi în locurile unde vă sărbătoriţi oraşele, şi în mai, iunie, şi în iulie, august, septembrie, octombrie, decembrie şi în ianuarie", a adăugat Băsescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close