Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, de Ziua Drapelului la Miercurea Ciuc

Traian Băsescu, de Ziua Drapelului la Miercurea Ciuc

Traian Băsescu, de Ziua Drapelului la Miercurea Ciuc
Sursa foto: Traian Bãsescu
26 Iun 2009   •   11:28

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, vineri, la Miercurea Ciuc, unde va participa la o serie de manifestări organizate pentru a marca Ziua Drapelului Naţional şi va înmâna drapelul de luptă al Batalionului 435 Logistic "Ciuc".
Traian Băsescu s-a deplasat în Harghita cu elicopterul, care a aterizat la unitatea militară de la Subpădure, iar de acolo a mers cu maşina spre Piaţa Tricolorului din Miercurea Ciuc.
La manifestările de Ziua Drapelului de la Miercurea Ciuc mai participă ministrul Apărării Naţionale, Mihai Stănişoară, care a ajuns în Harghita în cursul serii de joi, generalul maior Mircea Savu, comandantul Corpului IV Armată Teritorial, generalul maior Dan Ghica Radu, şeful Statului Major al Forţelor Terestre din România.
Preşedintele Traian Băsescu va înmâna drapelul de luptă al Batalionului 435 Logistic "Ciuc", înfiinţat în urmă cu şapte ani, la 1 iulie, prin ordin al Ministerului Apărării Naţionale.
Printre misiunile desfăşurate în ţară şi în străiniătate, mai mulţi militari ai Batalionului 435 au participat la operaţiuni din teatrele de război din Afganistan, Irak, Kosovo.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close