Antena 3 CNN Politică UDMR nu este de acord cu iniţiativa liberalilor privind legea electorală: Vor să distrugă tot ce funcţionează bine

UDMR nu este de acord cu iniţiativa liberalilor privind legea electorală: Vor să distrugă tot ce funcţionează bine

UDMR nu este de acord cu iniţiativa liberalilor privind legea electorală: Vor să distrugă tot ce funcţionează bine
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Sep 2013   •   13:26
Preşedintele CJ Covasna, Tamas Sandor (UDMR), nu este de acord cu iniţiativa PNL de modificare a legii pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, spunând că s-a obişnuit în ultima perioadă că "liberalii vor să distrugă ceea ce funcţionează bine".
Preşedintele CJ Covasna, Tamas Sandor (UDMR) a declarat duminică, despre initiaţiva PNL privind modificarea legii administraţiei publice locale, că nu o agreează, conform Mediafax.
"Ne-am obişnuit în ultima perioadă că liberalii vor să distrugă ceea ce funcţionează bine. Nu pot să fiu de acord cu astfel de iniţiativă", a spus Tamas. 
Preşedintele CJ Covasna spune că nu se poate lua dreptul cetăţenilor de a alege.   
"Este un drept democratic al cetăţenilor ca să-şi exprime părerea şi cât mai mulţi să decidă cine să fie preşedintele Consiliului Judeţean", a subliniat Tamas.
Potrivit acestuia, PNL pierde din popularitate şi prin această propunere de modificare a legii speră că vor obţine posturi, "pe baza unor negocieri de culise". 
"Liberalii pierd din popularitate şi speră că astfel, pe baza unor negocieri de culise, vor obţine posturi, ceea ce altfel nu ar câştiga", a conchis Tamas Sandor.
Parlamentarii PNL - 63 de senatori şi deputaţi - propun, într-o iniţiativă de modificare a legii pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, revenirea la sistemul de vot în două tururi pentru primari şi la alegerea şefului Consiliului Judeţean în mod indirect, de către consilieri.

×
Subiecte în articol: UDMR initiativa liberali PNL modificare posturi
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close