Antena 3 CNN Politică Udrea: "Cred că Mihai Răzvan Ungureanu poate fi acel factor de echilibru de care România are atât de mare nevoie în contextul relansării economice"

Udrea: "Cred că Mihai Răzvan Ungureanu poate fi acel factor de echilibru de care România are atât de mare nevoie în contextul relansării economice"

Udrea: "Cred că Mihai Răzvan Ungureanu poate fi acel factor de echilibru de care România are atât de mare nevoie în contextul relansării economice"
Sursa foto: foto: Mediafaxfoto.ro
15 Mar 2012   •   11:31

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, susţine că premierul Mihai Răzvan Ungureanu şi-a început foarte bine mandatul şi poate fi acel factor de echilibru de care România are atât de mare nevoie în contextul relansării economice, dar şi al alegerilor din această toamnă.

"Mă număr printre cei, puţini de altfel, care au susţinut în permanenţă că instalarea unui alt Executiv este o mişcare câştigătoare. Cu atât mai mult cu cât am reuşit să propunem un Premier care se pliază pe aşteptările românilor. Mihai Răzvan Ungureanu corespunde din toate punctele de vedere acestor cerinţe: este încă tânăr, cu o carieră în spate, cu un discurs echilibrat, cu obiective clar fixate şi, mai ales, nu este văzut neapărat ca fiind un politician", scrie fostul ministru pe blogul personal.

"Cred că Mihai Răzvan Ungureanu poate fi acel factor de echilibru de care România are atât de mare nevoie în contextul relansării economice, dar şi al alegerilor din această toamnă. Cred că a pornit bine în noul mandat şi sunt convinsă că românii vor vedea cu ochi buni decizia PDL de a-l susţine.

Închei prin a le spune toturor celor care-şi freacă palmele de fericire că există tensiuni în Coaliţie şi că există tensiuni între PDL şi Premier: vă bucuraţi degeaba! Majoritatea este unită în jurul ideii relansării economiei româneşti, a creşterii nivelului de trai al românilor şi a susţinerii politicii de reformă a statului pe care o presupune programul de guvernare al Premierului Ungureanu", scrie Udrea.

Afirmaţiile fostului ministru al Dezvoltării vin în contextul unor schimburi de replici recente între aceasta şi premier, legate de derularea unor programe de către Ministerul Dezvoltării şi Turismului.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close