Antena 3 CNN Politică Udrea, noua Cruella de Vil! Vezi cum se ocupă de legea eutanasierii câinilor fără stăpân

Udrea, noua Cruella de Vil! Vezi cum se ocupă de legea eutanasierii câinilor fără stăpân

Udrea, noua Cruella de Vil! Vezi cum se ocupă de legea eutanasierii câinilor fără stăpân
Sursa foto: Sursa: Agerpres/ mckennaimmortal.buzznet.com
09 Noi 2011   •   12:31

Eutanasierea câinilor fără stăpân i-ar putea costa funcţia pe democrat-liberali. Ministrul Elena Udrea a dat o circulară în PDL pe acest subiect. Mai exact, membrii de partid trebuie să strângă semnături de la cetăţeni pentru eutanasierea maidanezilor. Cine nu se conformează ordinului riscă să îşi piardă funcţia.

Decizia privind începerea unei campanii de strângere de semnături pentru eutanasierea maidanezilor a fost luată în cadrul Biroul Permanent al Municipiului Bucureşti al PDL din  3 noiembrie. Printre participanţii la şedinţă s-au numărat şefa organizaţiei Bucureşti a PDL, Elena Udrea, Vasile Gherasim, Costică Canacheu şi Sorina Plăcintă, responsabilul principal de campanie fiind chiar Sorina Plăcintă.

În acest sens, Udrea şi-a înştiinat colegii de partid că până la 1 decembrie trebuie să strângă cel puţin 500.000 de semnături de susţinere de la bucureşteni pentru a-i eutanasia pe maidanezi. Democrat liberalii trebuie să bată la uşile şcolilor, spitalelor şi asociaţiilor de locatari. Persoanele ce deţin funcţii cu sprijinul PDL Bucureşti au obligaţia să strângă 2000 de semnături, iar fiecare colegiu din Bucureşti câte 10. 000.  Cine nu se conformează îşi pierde funcţia, se arată în circulara trimisă de Udrea.

Proiectul de lege privind eutanasierea câinilor fără stăpân a stârnit numeroase controverse pe plan politic. În timp ce PDL se luptă ca acest proiect să treacă de Parlament, opoziţia se opune vehement. 

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close