Antena 3 CNN Politică UNPR continuă guvernarea şi parteneriatul politic cu premierul Victor Ponta

UNPR continuă guvernarea şi parteneriatul politic cu premierul Victor Ponta

UNPR continuă guvernarea şi parteneriatul politic cu premierul Victor Ponta
05 Iun 2015   •   18:25

UNPR consideră că "o criză politică poate periclita în mod grav interesul naţional" şi precizează că opţiunea Uniunii "a fost şi rămâne aceea de a continua guvernarea şi parteneriatul politic corect atât cu premierul Victor Ponta, cât şi cu preşedintele Klaus Iohannis".

"În actualul context politic şi de securitate din regiunea Mării Negre, Uniunea Naţională pentru Progresul României consideră că o criză politică poate periclita în mod grav interesul naţional al ţării noastre şi îşi reafirmă dorinţa de a acţiona în interesul asigurării stabilităţii guvernamentale. România are nevoie de continuitate în actul de guvernare, pentru a merge mai departe pe drumul de dezvoltare economică şi de creştere a nivelului de trai pe care s-a înscris în ultimii trei ani. Considerăm că este absolut necesar ca România să rămână stabilă politic, aceasta fiind condiţia esenţială a bunăstării pentru toţi cetă?enii. Iar pentru aceasta este nevoie de o guvernare stabilă, care să răspundă în mod adecvat aşteptărilor cetăţenilor privind creşterea nivelului de trai şi modernizare a României", se arată într-un comunicat transmis vineri de formaţiunea politică.

Potrivit UNPR, rezultatele guvernării sunt bune, recunoscute de partenerii instituţionali din ţară şi din afară şi demonstrate prin cei mai recenţi indicatori economici.

"Aşadar, opţiunea noastră a fost şi rămâne aceea de a continua guvernarea şi parteneriatul politic corect atât cu premierul Victor Ponta, cât şi cu preşedintele Klaus Iohannis, în special în privinţa proiectelor ce ţin de siguranţa naţională şi de politică externă", continuă comunicatul.

"În egală măsură, ca partener corect, UNPR, nu va comenta nici modul în care premierul va alege să acţioneze în legătură cu această situaţie", se precizează în comunicat.

"UNPR rămâne fidel principiilor sale şi consideră că prioritatea tuturor liderilor politici din România este să asigure menţinerea stabilităţii instituţionale şi economice. În actualul context de securitate regională, România nu îşi permite paşi greşiţi din punct de vedere politic, economic şi social", menţionează sursa citată.
 

×
Parteneri
E oficial: Reguli noi pentru românii care vor să își facă buletinul!
x close