Antena 3 CNN Politică V-aţi confruntat cu încercări de mită sau de fraudare a votului? Sesizaţi-le la Antena3

V-aţi confruntat cu încercări de mită sau de fraudare a votului? Sesizaţi-le la Antena3

V-aţi confruntat cu încercări de mită sau de fraudare a votului? Sesizaţi-le la Antena3
Sursa foto: vot
07 Iun 2009   •   09:27

Reprezentanţii partidelor politice au obişnuit electoratul să facă dovada democraţiei şi corectitudinii alegerilor băgând mâna adânc în propriile buzunare pentru a îndemna cetăţeanul cu drept de vot să-şi direcţioneze votul către candidatul sau lista de candidaţi a unei anumite formaţiuni poitice. Bani, camioane cu alimente şi alte obiecte dăruite alegătorilor în campanie s-au împletit în folclorul electoral cu metode de fraudare a rezultatului electoral în ziua scrutinului de tipul "autobuzul" sau "suveica".

Dacă constataţi nereguli sau vă confruntaţi cu situaţii care pun sub semnul întrebării corectitudinea procesului de vot la alegerile pentru Parlamentul European, de genul mitei electorale, ANTENA3.RO vă invită să semnalaţi asemenea cazuri. Presa a relatat în repetate rânduri cazuri de "pomană" sau de "turism" la scrutinele desfăşurate în prezent. Puteţi contribui la un proces de vot cât mai curat refuzând asemenea oferte.

Persoanele care sesisează nereguli la centrele de votare sau care vor să-şi exprime un punct de vedere, pot contacta Antena 3 la [email protected] sau 021/20.30.118.

Antena3.ro

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close