Antena 3 CNN Politică Vanghelie: ?Numai prezenţa mea în sine este ieşirea de la guvernare, nu trebuie să mai propun? (VIDEO)

Vanghelie: ?Numai prezenţa mea în sine este ieşirea de la guvernare, nu trebuie să mai propun? (VIDEO)

Vanghelie: ?Numai prezenţa mea în sine este ieşirea de la guvernare, nu trebuie să mai propun? (VIDEO)
Sursa foto: Marian Vanghelie
19 Iun 2009   •   12:48

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat vineri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv, că nu are de ce să propună ieşirea de la guvernare, simpla lui prezenţă la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului întărind acestă idee. Totuşi, liderul PSD Bucureşti a sugerat că partidul este mai preocupat de elaborarea strategiei pentru câştigarea viitorelor alegeri prezidenţiale ca ?să-l trimită acasă? pe Traian Băsescu de la Cotroceni.
"Numai prezenţa mea, prezenţa mea în sine, este ieşirea de la guvernare, nu trebuie să mai propun. Prezenţa mea în sine, când apar, cam asta se poate discuta", a comentat, ironic, Vanghelie.
Vanghelie a confirmat că subiectul prezenţei la guvernare alături de PDL va fi discutat la şedinţă, care acum este în curs de desfăşurare. "Asta stabilim acuma, ne vom concentra acuma pe tot. Important este că am câştigat alegerile. Trebuie să vizualizăm acolo unde au fost nişte problemuţe, nişte pacheţele de problemuţe, să ne organizăm foarte clar, iar celelalte lucruri vom vedea după ce pleacă Traian Băsescu de la Cotroceni", a afirmat liderul PSD.

El a luat peste picior îndemnul democrat-liberalului Vasile Blaga adresat PSD de a ieşi de la guvernare. "Domnul ministru Blaga e un tip simpatic, îl respect, îmi place, e unul dintre cei mai serioşi oameni politici, dar nu are calitatea să vorbească în numele românilor, care au stabilit 30% cu 30%. El poate să vorbească în mandatul de 30%. Nu stabileşte dânsul dacă ieşim sau nu ieşim. Noi stabilim noi personal", a spus Vanghelie.

În ceea ce priveşte contraperformanţa electorală obţinută de filialele aflate în coordonare sa, Ilfov şi Giurgiu, la alegerile europarlamentare, Vaghelie susţine c ă nu are nici o problemă.
"Eu n-am nicio problemă. Suntem aici pentru a vedea ceea ce trebuie făcut pentru a ne organiza mai bine ca să câştigăm preşedinţia şi să-l trimitem pe Traian Băsescu acasă. Nu sunt probleme de a stabili staborul, că nu suntem la staboruri. Unele partide stabilesc staboruri. Noi stabilim ce avem de făcut pentru organizare. Ce înseamnă stabor? Nu ştiu, am auzit şi eu la televizor", a mai spus preşedintele PSD Bucureşti.


Antena3.ro

×
Parteneri
Scandal monstru în Parlament: deputatul lovit în față de un fost ministru
x close