Antena 3 Politică Vasile Blaga: ”Liberalii ar trebui să nu voteze moțiunea de cenzură”

Vasile Blaga: ”Liberalii ar trebui să nu voteze moțiunea de cenzură”

17 Iun 2017   •   13:53
Vasile Blaga: ”Liberalii ar trebui să nu voteze moțiunea de cenzură”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro

Vasile Blaga a afirmat faptul că liberalii ar trebui să participe, dar să nu voteze moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului. Potrivit HotNews, fostul copreședinte PNL este prima voce din partid care se pronunță în privința moțiunii, restul liderilor liberali evitând până acum un răspuns și spunând că partidul urmează să ia o decizie în acest sens. 

"PNL va avea de luni o conducere legitimă. Această criză este o criză politică declanșată de PSD - ne privește pentru că privește și România. Va trebui analizată foarte serios această poziție a noastră, dar eu cred că nu ar trebui să intrăm în acest joc și cred că cea mai bună variantă ar fi ăa fie prezenți colegii mei în sală, dar să-i lase în pace, să nu voteze", a afirmat Vasile Blaga înainte de Congresul PNL în care se alege noul presedinte al partidului. 

×

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close