Antena 3 CNN Politică Vicepreşedintele AEP Ana Maria Pătru, despre participarea la petrecerea PDL: ?În timpul liber fac ce vreau?

Vicepreşedintele AEP Ana Maria Pătru, despre participarea la petrecerea PDL: ?În timpul liber fac ce vreau?

Vicepreşedintele AEP Ana Maria Pătru, despre participarea la petrecerea PDL: ?În timpul liber fac ce vreau?
Sursa foto: Ana Maria Pãtru
11 Iun 2009   •   16:37

Vicepreşedintele AEP, Ana Maria Pătru a declarat, joi, că prezenţa sa la petrecerea preşedintelui cu liderii PDL, din seara alegerilor nu c contravnit nici unei legii fiind dreptul ei să-şi petreacă timpuldin afara serviciului cum crede de cuviinţă. Ea a acuzat orchestarea unei campanii de presă împotriva ei.
"Nu sunteţi de vină dumneavoastră, ci persoanele care v-au instigat împotriva mea, care nu cunosc legea şi nici măcar nu fac un efort să o cunoască", a spus ea, citată de Mediafax, referindu-se la articolele din mass-media, în care este fotografiată la petrecerea preşedintelui Traian Băsescu cu liderii PDL, la un restaurant din Capitală.
Ana Maria Pătru a precizat că este "demnitar" şi că nu este membru PDL. "În timpul meu liber eu decid ce fac şi se încheiase procesul de votare", a spus ea.
Informată că în timp ce ea petrecea cu democrat-liberalii, la BEC nu se sfârşise de soluţionat toate toate contestaţiile privind alegerile, Ana Maria Pătru a spus că, fiind "un simplu membru, cu un singur vot, nu schimbă cu nimic rezultatul alegerilor".
"Eu sunt convinsă că dumneavoastră ştiţi că nu am încălcat nicio prevedere legală, asta este o campanie de presă. În timpul meu liber decid singură ce fac, nu am încălcat nicio prevedere legală. Luaţi legea. Păcat că cei care vă instigă nu fac un efort să citească legea", a spus Pătru.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close