Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: PSD va vota în Parlament impozitarea marilor averi

Victor Ponta: PSD va vota în Parlament impozitarea marilor averi

Victor Ponta: PSD va vota în Parlament impozitarea marilor averi
Sursa foto: foto: Mediafax
01 Apr 2012   •   21:50

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus duminică, într-o conferinţă de presă, că social-democraţii vor susţine în Parlament proiectul de lege privind impozitarea marilor averi, aceasta fiind o poziţie mai veche a PSD. 'Vreau să reafirm că şi PSD, de data asta nu vorbesc în numele USL, şi PSD-ul va vota în Parlament proiectul de lege privind impozitarea marilor averi. Am văzut că s-a repus pe tapet această discuţie şi voiam să fie foarte clar', a declarat Victor Ponta.
   
Acesta a adăugat că probabil şi Barrack Obama va fi numit că face parte din Alianţa Socialistă de către Sever Voinescu, pentru că tocmai şi-a anunţat intenţia de a mări contribuţia socială a celor cu averi foarte mari.
   
Legat de alegerile locale, Victor Ponta a spus că pentru UNPR este un lucru benefic faptul că nu s-a aliat cu PDL, ''a cărei imagine este compromisă''. 'Acum, nu-mi propun să vă şochez sau sa aveţi un 'breaking news', dar eu cred că pentru UNPR era compromiţător să se alieze cu PDL-ul. Totuşi, pentru bucureşteni, cetăţenii cei mai informaţi din ţară, orice asociere cu doamna Udrea şi cu candidaţii doamnei Udrea este compromiţătoare, mai ales pentru că, dincolo de ceea ce s-a întâmplat la nivel naţional, la nivel local - şi astăzi, când vorbim - Puterea, în Consiliul general este deţinută de către PDL şi de către doamna Udrea, în colaborare cu nişte consilieri cumpăraţi de la PRM şi PNG', a precizat Ponta.
   
El s-a arătat convins că USL va câştiga în Bucureşti, Primăria Capitalei cu Sorin Oprescu, şi va avea şi un consiliu general care să-i sprijine proiectele actualului edil general, opinând că Uniunea va câştiga patru sectoare din şase.
   
'Vă rog să remarcaţi că singurul sector unde ne este greu să câştigăm nu e sector PDL, ci este un sector cu un primar care a câştigat la PSD şi care a fost îndepărtat din PSD, aşa cum a fost îndepărtat şi primarul de la Reşita', a mai spus Victor Ponta

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close