Antena 3 CNN Politică Victor Ponta răspunde atacurilor preşedintelui Iohannis: Să critici ceva ce nu cunoşti mi se pare un lucru neserios!

Victor Ponta răspunde atacurilor preşedintelui Iohannis: Să critici ceva ce nu cunoşti mi se pare un lucru neserios!

Victor Ponta răspunde atacurilor preşedintelui Iohannis: Să critici ceva ce nu cunoşti mi se pare un lucru neserios!
Sursa foto: Foto: facebook.com
20 Oct 2015   •   18:11

Premierul Victor Ponta a răspuns atacului preşedintelui Klaus Iohannis, pe tema Bugetului pe 2016, într-o intervenţie telefonică la "100 de minute", arătând că Iohannis nu are ce critica, din moment ce acest buget nu există încă.

"Domnul Iohannis nu cunoaşte Bugetul pe 2016. Nu îl cunosc nici eu. Nu poţi să critici ceva ce nu există. Bugetul pe 2016 ajunge în noiembrie la Guvern, după aceea pe masa Parlamentului, după care ajunge la preşedintele Iohannis spre promulgare. Aşa i-o fi scris domnul Mihalache notele. (...) Să critici ceva ce nu cunoşti mi se pare un lucru neserios!", a spus Victor Ponta, la Antena 3.

Victor Ponta a ţinut însă să îl anunţe pe Klaus Iohannis că vineri va fi o rectificare pozitivă a bugetului din acest an.

"Adică avem mai mulţi bani la buget şi cheltuieli mai mici. Iar aceste sume suplimentare le repartizăm către salariile medicilor şi despăgubiri pentru agricultură, căci a fost secetă", a declarat Victor Ponta.

La întrevederea cu reprezentanţii FMI, preşedintele Klaus Iohannis şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la vulnerabilităţile care pot afecta cadrul fiscal-bugetar viitor.

Întrebat în legătură cu o eventuală remaniere a Guvernului, până la sfârşitul anului, premierul Victor Ponta nu a exclus o astfel de variantă, arătând că nimeni nu e de neînlocuit.


×
Subiecte în articol: Victor Ponta 100 de minute Klaus Iohannis
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close