Antena 3 CNN Politică Videanu dă ultimatum de 48 de ore lui Geoană să vină cu scuze la jignirile aduse

Videanu dă ultimatum de 48 de ore lui Geoană să vină cu scuze la jignirile aduse

Videanu dă ultimatum de 48 de ore lui Geoană să vină cu scuze la jignirile aduse
Sursa foto: Mircea Geoanã
29 Iun 2009   •   15:07

Preşedintele PSD, Mircea Geoană are la dispoziţie două zile pentru a veni cu scuze sau cu probe care să dovedească afirmaţiile făcute la adresa ministrului Economiei, Adriean Videanu. Prim-vicepreşedintele PDL a anunţat luni că în caz contrar îşi menţine intenţia de a a-şi regla conturile în instanţă cu liderul social-democrat pentru jignirile aduse.

"I-am dat 48 de ore, l-am rugat ori să aducă dovezile, ori dacă nu, să corecteze afirmaţia făcută, altfel îmi rezerv dreptul, aşa cum am spus, să îl dau în judecată", a afirmat Videanu, explicând că l-a informat pe Geoană de poziţia sa în cadrul şedinţei coaliţiei de astăzi.

Chestionat în legătură cu răspunsul lui Geoană, ministrul PDL a arătat că liderul PSD i-a comunicat că ?reflectează foarte serios".

Nervozitatea lui Videanu a fost provocată de înregistrarea audio a unor discuţii purtate de liderii PSD în cadrul ultimei şedinţe a Comitetului Executiv Naţional. ?Când Videanu deschide vorba, în spate este un business. Ăsta când respiră vrea să facă bani. Daţi, mă, în ei că sunt vraişte la chestia asta! Boc n-are habar de economie. Pogea este adus de pe drumuri. Ăştilalţi toţi ştiu că este omul de casă al lui Videanu. Sunt vulnerabili din punct de vedere public. Hai să-i atacăm", i-a îndemnat Geoană pe colegii de partid, conform conţinutului înregistrării difuzate de o televiziune centrală.
Antena3.ro

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close