Antena 3 CNN Război în Israel ”Sunt niște diavoli. El are nevoie de medicamente” | Bunica băiatului bolnav care a fost răpit de Hamas face un nou apel disperat pentru eliberarea nepotului său

”Sunt niște diavoli. El are nevoie de medicamente” | Bunica băiatului bolnav care a fost răpit de Hamas face un nou apel disperat pentru eliberarea nepotului său

Zili Wenkert, bunica băiatului bolnav care a fost răpit de Hamas face un nou apel disperat pentru eliberarea nepotului său.

de Andreea Ştefan    |    17 Oct 2023   •   13:40

Zili, bunica supraviețuitoare a Holocaustului, a făcut din nou un apel disperat la Antena 3 CNN, pentru ca nepotul său, care este bolnav, să fie eliberat de teroriștii care l-au răpit.

Povestea lui Omer e una sfâșietoare. El este unul dintre zecile, dacă nu chiar sutele de ostatici care au fost răpiți din kibuţuri, din casele lor din Israel și trecuți dincolo, în Fâșia Gaza.

”Încercăm prin toate modalitățile să ajungem la presă, și la presa internațională și la cea din țara noastră, poate cineva o să ne ajute, pentru ca nepotul meu Omer Wenkert să fie eliberat.

El are nevoie de medicamente, suferă de o gastrită cronică. Am încercat și prin Crucea Roșie. Până acum nu avem niciun rezultat. 

Eu sunt născută în Al Doilea Război Mondial, am trecut de Holocaust și n-am crezut că o să mai trec printr-un Holocaust și a treia generație să sufere.

Într-un mod pe care nu vi-l pot explica, asta nu este o armată, o societate cu care se poate vorbi, ei sunt niște diavoli. Nici nu pot să le spun animale. Sunt niște diavoli care caută numai să omoare oameni”, a declarat Zili Wenkert.

Femeia a povestit că Omen era la festival atunci când a fost răpit de Hamas.

”Ultima informație (n.r. - despre Omen) este că l-am văzut într-o mașină a Hamasului. Era dezbrăcat, numai în chiloți, legat la mâini”, a mai povestit bunica Zili pentru Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Hamas Război în Israel
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close