Antena 3 CNN Război în Israel Doi soți și-au ascuns gemenii, iar după câteva secunde au fost ucişi de teroriştii din Gaza. Micuţii au fost găsiţi după 14 ore

Doi soți și-au ascuns gemenii, iar după câteva secunde au fost ucişi de teroriştii din Gaza. Micuţii au fost găsiţi după 14 ore

Doi soți și-au ascuns gemenii, iar după câteva secunde au fost împușcați de teroriştii din Fâşia Gaza. Copiii au fost găsiți în viaţă după 14 ore. Unchiul lor a vorbit la Antena 3 CNN despre drama familiei sale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Oct 2023   •   23:42

Dvir Rosenfeld, unchiul bebeluşilor găsiţi în viaţă după 14 ore de la masacrul comis de Hamas, a vorbit luni seară, în direct la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea", despre povestea cutremurătoare a familiei lui.

Itai și Hadar Berdichevsky i-au auzit pe militanții Hamas spărgându-le ușa casei lor din kibuțul Kfar Gaza, iar singurul lor gând a fost să-și pună la adăpost copiii. Cei doi tineri au fost apoi împușcați imediat ce au fost luați în vizor.

Micuţii au rămas ascunşi până când trupele israeliene au venit în ajutor.

Citeşte şi: Război în Israel, ziua 24 | Premierul Benjamin Netanyahu: "Acesta este un timp pentru război"

Aceşti copii sunt acum crescuţi de Dvir Rosenfeld, unchiul lor. Bărbatul spune că sora şi cumnatul său au murit după ce femeia a ieşit din adăpost să facă mâncare micuţilor.

"Din ce ştim, au fost printre primii oameni ucişi în kibuţ. Era devreme, cam pe la 7 dimineaţa. Sora mea a ieşit să pregătească de mâncare pentru bebeluşi, rachetele deja începuseră să cadă, ea a ieşit din adăpost să facă mâncare. În acel moment au împuşcat-o, era în bucătărie.

Soţul ei, care era un om minunat, a închis uşa adăpostului. Ei au tras prin uşă şi i-au lăsat pe copii în viaţă, în pătuţuri, după ce l-au împuşcat pe el(...). A durat cam 14 ore până când i-au scos pe copii din casă", a spus Dvir Rosenfeld, unchiul bebeluşilor.

"Nu mai avem casă, nu avem loc de muncă, nu avem nimic. Tot am lăsat în urmă, a fost distrus. Cât priveşte cei doi gemeni voi face tot ce pot să îi cresc în cel mai bun mod posibil", a mai spus unchiul bebeluşilor salvaţi după 14 ore.

×
Subiecte în articol: Hamas Israel gemeni Dvir Rosenfeld
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close