Antena 3 CNN Război în Israel Val de rachete lansat spre oraşele din centrul Israelului

Val de rachete lansat spre oraşele din centrul Israelului

Val de rachete lansat de Hamas asupra oraşelor din centrul Israelului. Şase oameni, printre care un băiat de 13 ani şi o fată de 14 ani, au fost răniţi în urma tirurilor teroriştilor. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Oct 2023   •   06:10

Un bătrân de 80 de ani a fost lovit de schije, iar o bătrână de 75 de ani s-a intoxicat cu fumul ridicat în urma exploziilor. Băiatul de 13 ani a fost surprins de o deflagraţie şi a fost rănit la cap, anunță agenția israeliană pentru situații de urgență.

Orașul israelian Rishon LeZion, situat la aproximativ 16 kilometri sud de Tel Aviv, a fost lovit de un atac cu rachete miercuri seară, ora locală, potrivit serviciilor de urgență israeliene Magen David Adom (MDA).

Inițial, agenția a precizat într-un comunicat de presă că a acordat îngrijiri medicale la patru civili care au fost ușor răniți în urma unui atac cu rachete. Ulterior, miercuri, MDA a declarat într-o actualizare că agenția a acordat îngrijiri medicale la șase civili care au fost răniți în urma unui atac cu rachete, inclusiv două persoane care au fost rănite în timp ce fugeau spre adăposturi. 

În Rishon LeZion, trei persoane au fost rănite, inclusiv o femeie de 48 de ani care a fost rănită de cioburi de sticlă, un bărbat de 80 de ani lovit de schije și o femeie de 75 de ani care a inhalat fum, potrivit agenției.

Actualizarea MDA a adăugat că în orașul Petah Tikva - la aproximativ 15 mile spre nord-est - două persoane au fost rănite, inclusiv un băiat de 13 ani care s-a rănit la cap din cauza unei explozii și o femeie de 28 de ani care s-a rănit la picior în drum spre un adăpost. În Holon, Israel, o fată de 14 ani s-a rănit la mână în drum spre un adăpost.

×
Subiecte în articol: val rachete razboi Israel Hamas
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close