Antena 3 CNN Război în Israel Victor Ponta, predicţii sumbre despre războiul din Israel: "Există riscul ca acest conflict să se exindă în toată lumea"

Victor Ponta, predicţii sumbre despre războiul din Israel: "Există riscul ca acest conflict să se exindă în toată lumea"

"Suntem în cel mai rău moment al omenirii din ultimii 50 de ani", a spus Victor Ponta care a comentat evoluția războiului din Israel.

Victor Ponta, predicţii sumbre despre războiul din Israel: "Există riscul ca acest conflict să se exindă în toată lumea"
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Noi 2023   •   22:33

Victor Ponta, fost premier al României, a analizat la Antena 3 CNN cum va schimba lumea războiul din Israel şi care este miza marilor puteri cu acest conflict deosebit de sângeros.

"Suntem în cel mai rău moment al omenirii din ultimii 50 de ani. De atunci şi până azi nu am mai fost niciodată într-o situaţie atât de rea, noi ca omenire.

Mă aștept la mai rău decât atât. Dincolo de faptul că în fiecare zi mor oameni nevinovaţi, nimeni nu îi plânge pe activiștii teroriștii Hamas pe care îi elimină Israelul. Poate doar Iranul să-i plângă, dar în general nu-i plânge nimeni.

În schimb, pentru fiecare femeie, copil, civil ucis, atât în Gaza cât şi în Israel, lumea spune atenţie că oamenii ăia au şi ei rude care poate la un moment dat vor dori să se răzbune.

Ceea ce însemnă că ceea ce s-a întâmplat acolo se va extinde în toată lumea pentru că musulmani şi israelieni sunt în toată lumea. Deci eu mă aștept la mai rău.

Acum Israelul nu mai are pace cu nicio ţară arabă sau musulmană. Deci pace nu o să avem ", a spus Victor Ponta la Antena 3 CNN. 

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta razboi Israel
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close