Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri incredibile! Cum sunt aranjate voturile la vârful CSM şi cine sunt "patrupezii" din Consiliu

Dezvăluiri incredibile! Cum sunt aranjate voturile la vârful CSM şi cine sunt "patrupezii" din Consiliu

Dezvăluiri incredibile! Cum sunt aranjate voturile la vârful CSM şi cine sunt "patrupezii" din Consiliu
Sursa foto: Foto captura Antena 3
25 Feb 2013   •   23:19

Mihai Gâdea a prezentat în ediţia de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, dovada a modului în care se fac jocurile la vârful CSM, de cele două şefe, Alina Ghica şi Oana Hăineală.

Fostul şofer al judecătorului Adrian Neacşu, pe nume Angel Gabriel Roşca, a dezvăluit pentru LumeaJustiţiei.ro cum a ajuns în posesia sa un telefon de serviciu care ar fi aparţinut, anterior, procurorului Bogdan Gabor din CSM, şi cum a depistat în memoria acestuia o serie de mesaje tip SMS purtate de “fostul deţinător cu Oana Hăineală, Alina Ghica şi Monica Prejmereanu.

În sms-uri apar solicitări din partea şefelor CSM către procurorul Bogdan Gabor de a vota în anumite feluri, anumite puncte de pe ordinea de zi.

Iată aici câteva dintre aceste mesaje:





Potrivit luju.ro, când Oana Hăineală se referea la o serie de magistraţi din CSM, vorbea despre “4pezi”: “o sa facem plen joi (da vezi ca nu le zicem la 4pezi – neacsu, danilet, dumbrava si serban – ca sa se care linistiti in turneul electoral pt roman) noi joi seara plecam la JAI…”.

Conversaţiile respective ar fi avut loc undeva la începutul-mijlocul verii lui 2012, când “Alina Ghica era preşedintele CSM, iar Oana Hăineală era vicepreşedinte, și nu intraseră în graţii cu Vasilică Dănileţ”, mai scrie luju.ro.





×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close