Antena 3 CNN Actualitate EXCLUSIV. Avocatul martorului cheie în cazul morţii lui Ionuţ, la Antena 3

EXCLUSIV. Avocatul martorului cheie în cazul morţii lui Ionuţ, la Antena 3

EXCLUSIV. Avocatul martorului cheie în cazul morţii lui Ionuţ, la Antena 3
Sursa foto: Foto: Antena 3
23 Sep 2013   •   17:26

Avocatul martorului cheie în cazul morţii lui Ionuţ a relatat, în direct la emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, detalii din declaraţia pe care clientul său, Octavian Sandu, a dat-o la Parchet.

Avocatul Marius Şocae a precizat că, în urmă cu o săptămână, pe 18 septembrie, clientul său s-a prezentat la Secţia 7 de Poliţie din Bucureşti pentru a preciza că el este persoana despre care se afirmă în presă că ar fi martoul cheie. Doi ofiţeri i-au spus bărbatului că nu este căutat şi că poate aştepta liniştit acasă.

Potrivit avocatului, clientul său l-a găsit pe Andrei, fratele lui Ionuţ, pe stradă, în dreptul locului în care îşi parchează maşina. Copilul plângea şi spunea că vrea "înapoi la buni". Copilul nu a putut preciza în ce parc se afla bunica lui, dar bărbatul a presupus că era vorba de Parcul Tei, întrucât se afla în apropiere.

După ce a ajuns în parc cu Andrei, bărbatul a vorbit cu agentul de pază, care i-a spus că nu ştie ca vreun copil să se fi pierdut în parc. Un trecător  i-a spus bărbatului că o femeie în vârstă îşi caută nepotul.

În momentul în care l-a văzut pe Andrei, bunica a avut o reacţie de "muştruluire a copilului".

Octavian Sandu a declarat că a aflat că mai este un copil care s-a pierdut, după discuţia cu bunica. Andrei, fratele lui Ionuţ, nu i-a spus nimic despre fratele său.


Bărbatul care l-a dus pe fratele lui Ionuţ Anghel la bunica acestuia, în Parcul Tei, a fost audiat luni, în calitate de martor, la Parchetul instanţei supreme.


 

 

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close