Antena 3 CNN Actualitate Va rugăm să ne scuzaţi, nu trimitem cât furaţi. Vezi mesajele românilor din diaspora pentru guvernanţi

Va rugăm să ne scuzaţi, nu trimitem cât furaţi. Vezi mesajele românilor din diaspora pentru guvernanţi

Va rugăm să ne scuzaţi, nu trimitem cât furaţi. Vezi mesajele românilor din diaspora pentru guvernanţi
21 Ian 2012   •   16:29
Valul de indignare depăşeşte graniţele ţării. Românii din Franţa au protestat în faţa ambasadei României de la Paris în semn de solidaritate cu protestele din Piaţa universităţii. Cu mesaje precum "Vocea poporului, Vocea lui Dumnezeu" sau " Franţa este cu voi" oamenii au cerut demisia guvernului şi a preşedintelui.

În stradă au ieşit şi românii din Madrid sau Oslo care au subliniat nevoie de schimbare a poporului român. Conaţionalii din Danemarca au cerut reistaurarea monarhiei, ca ultimă salvare, pe modelul regatului danez. În Portugalia oamenii au afişat pancarte cu mesajele  "România salvează-te", sau "Am plecat, dar nu v-am uitat".

Manifestaţii similare au avut loc şi la Stuttgart unde 60 de români au protestat în faţa consulatului onorific. Duminică românii îşi vor striga nemulţumirile în Italia şi Marea Britanie.

Mai mulţi utilizatori antena3.ro ne-au trimis imagini de la ambasadele unde românii au ţinut să se adune pentru a transmite celor „de acasă” că nu sunt singuri.

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close