Antena 3 CNN Show Anca Țurcașiu are la 50 de ani greutatea din adolescență: ”Am avut obsesia cântarului toată viața mea”

Anca Țurcașiu are la 50 de ani greutatea din adolescență: ”Am avut obsesia cântarului toată viața mea”

Anca Țurcașiu are o siluetă de invidiat chiar și la 50 de ani. Vedeta este ovolactovegetariană și are grijă să ducă un stil de viață sănătos în fiecare zi. Ba mai mult, artista este fericită că are aceeași greutate ca în adolescență.

Anca Țurcașiu are la 50 de ani greutatea din adolescență: ”Am avut obsesia cântarului toată viața mea”
de Andreea Cigolea    |    24 Mar 2021   •   11:25

”Am renunțat la multe alimente, am rămas cu legume și pește. Când vin de la sală, pe la ora 10, iau micul dejun. Mănânc humus, fasole bătură, roșii, salată de vinete, varză călită, spanac, îmi iau pregătit deja. Asta e un alt lucru nou, nu mai gătesc. Folosesc aragazul din an în Paște, dar am gătit toată viața, iar acum îmi cumpăr mâncare. Mănânc puțin, în fiecare zi altceva. Îmi fac multe salate, în 3 minute, cu ce am în frigider, am mâncat și gata, la revedere! Am eliminat și fructele, mănânc din ce în ce mai puțin, pentru că am slăbit destul de multe kilograme și a fost complicat să mai mânânc porții mari de mâncare. Trăiesc cu puțină mâncare, dar sănătoasă” a mărturisit Anca Țurcașiu.

”Am avut obsesia cântarului toată viața mea”

”Am avut obsesia cântarului toată viața mea, niciodată nu mi s-a părut să sunt suficient de slabă. Am făcut atletism de performanță în copilărie și mi-aș fi dorit, din durdulia de fetiță care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subțiri și cu mușchii evidențiați. Balerinele și atletele mi se par femeile perfecte. Obsesia pe care am avut-o toată viața – născută fiind din doi părinți destul de grași, care au mâncat enorm- m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Iar într-o zi, l-am aruncat din casă, pentru că mi-am dat seama că este foarte grav. Acum mi s-a mai întâmplat un lucu minunat, am ajuns la greutatea din adolescență, 57 de kilograme, la 1,72 cm” a mai adăugat artista, conform Fanatik. 

×
Parteneri
Horoscop 1-15 octombrie, cu Cristina Demetrescu. Atenţie la eclipsă!
x close