Antena 3 CNN Show Cum arată Dana Budeanu fără pic de machiaj. Puțini au ocazia să o vadă așa!

Cum arată Dana Budeanu fără pic de machiaj. Puțini au ocazia să o vadă așa!

Dana Budeanu este în acest moment una dintre cele mai urmărite vedete din România, nu doar pentru opiniile sale legate de fashion, ci și pentru comentariile politice. Aparițiile sale în fața camerelor de filmat sau în studioul în care filmează celebrele verdicte sunt fără cusur. Puțini sunt cei însă care au avut ocazia să o vadă fără machiaj.

Cum arată Dana Budeanu fără pic de machiaj. Puțini au ocazia să o vadă așa!
de Dan Gabor    |    06 Aug 2020   •   18:12

Și asta pentru că Dana Budeanu e fardată de fiecare dată și apare rar fără strop de machiaj. Au existat însă și excepții. Puține, dar au existat. Jurnaliștii care au scormonit fiecare colțișor din internet au reușit să găsească câteva instantanee în care celebra Dana Budeanu a apărut nemachiată ori fără să aibă părul coafat.

De exemplu, Dana Budeanu a fost prinsă pe picior greșit în timpul unei ediții ”Dansez pentru tine”, unde a plâns după o accidentare care a scos-o din concurs. Atunci făcuse echipă chiar cu dansatorul Emil Rengle.

De altfel, și pentru o apariție mai veche într-o altă emisiune TV, vedeta a adoptat un look mai natural. Ceea ce nu este neapărat ceva rău.

Cine sunt amețitele despre care vorbește Dana Budeanu

Într-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, Dana Budeanu a explicat cine sunt amețitele despre care vorbește în clipurile sale.

"Amețitele sunt majoritatea femeilor, în general. Am găsit acest cuvânt pentru a caracteriza cumva această nouă generație de femei plăpânde, le spun eu, neprihănite etc, care joacă în acest film în care ele sunt aceste pure și de neatins și care au doar nevoi. Cumva sunt caracteristice acestei generații care e 'prăjită' de tot ce înseamnă social-media', ale căror repere sunt tot felul de neavenite.

Și am găsit o formulă prin care, zic eu, am schimbat foarte mult percepția generală. Amețitele sunt femei. Eu sunt mereu de partea bărbaților - eu nu sunt o feministă pentru că pentru mine femeia însemnă cu totul altceva și nu cred în ceea ce este feminismul și ce promovează", a spus Dana Budeanu.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close