Antena 3 Show Kate Winslet a refuzat editarea unei scene intime în care i se vedea grăsimea: ”Știu câte riduri am la ochi, puneţi-le la loc”

Kate Winslet a refuzat editarea unei scene intime în care i se vedea grăsimea: ”Știu câte riduri am la ochi, puneţi-le la loc”

de Andreea Cigolea    |    02 Iun 2021   •   10:53
Kate Winslet a refuzat editarea unei scene intime în care i se vedea grăsimea: ”Știu câte riduri am la ochi, puneţi-le la loc”

Kate Winslet, în vârstă de 45 de ani, a refuzat propunerea regizorului de a edita o scenă intimă în care i se vedea grăsimea din zona burţii.

Actrița interpretează rolul detectivului şi bunicii Mare Sheehan din Pennsylvania în noua serie HBO ”Mare of Easttown”.

”Să nu îndrăzneşti să faci aşa ceva!”, a fost replica actriței.

Vedeta a mai povestit că a refuzat două variante ale posterului promoţional deoarece i s-a părut imaginea sa era mult prea retuşată. ”Le-am zis: Oameni buni, ştiu câte riduri am la ochi, vă rog, puneţi-le la loc”, a spus Kate Winslet, confom Hotnews.

Într-un interviu acordat cotidianului The Guardian, în februarie, actriţa britanică mărturisea că a fost nevoită să suporte o serie de comentarii răutăcioase despre greutatea ei încă din tinereţe.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close