Antena 3 CNN Show Katy Perry, aspru criticată pe internet. Artista a sărutat un concurent la 'American Idol'. "M-am simțit imediat inconfortabil"

Katy Perry, aspru criticată pe internet. Artista a sărutat un concurent la 'American Idol'. "M-am simțit imediat inconfortabil"

Katy Perry, aspru criticată pe internet. Artista a sărutat un concurent la 'American Idol'. "M-am simțit imediat inconfortabil"
Sursa foto: foto- Youtube
16 Mar 2018   •   18:23

Katy Perry a sărutat un concurent de 19 ani la American Idol, făcându-l să se simtă inconfortabil, după cum chiar acesta mărturisește. Gestul său a fost consierat nepotrivit și a iscat adevărate discuții pe internet. 

Benjamin Glaze s-a prezentat la audițiile pentru American Idol. Acesta a mărturisit că nu a avut niciodată o iubită și nici nu s-a sărutat vreodată. În acel moment, artista l-a chemat la pupitru și l-a pupat, fără ca tânărul să aibă ceva de spus. 

Deși a vrut să creeze un moment amuzant și memorabil, gestul ei a fost interpretat greșit, atât de concurent, cât și de alte persoane care au privit. 

„Dacă mă întreba 'Vrei să mă săruți', aș fi spus că nu. Știu mulți băieți care s-ar bucura, dar eu am fost crescut într-o familie conservatoare și m-am simțit imediat inconfortabil. Voiam ca primul sărut să fie cu cineva special”, a explicat Benjamin Glaze, potrivit nytimes

×
Subiecte în articol: Katy Perry internet
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close