Antena 3 CNN Show Klaus Iohannis a devenit viral. Care e noua melodie a Președintelui. Esti precaut sau esti prost a devenit refren

Klaus Iohannis a devenit viral. Care e noua melodie a Președintelui. Esti precaut sau esti prost a devenit refren

Cugetările lui Klaus OIohannis despre Covid-19 au fost puse pe muzică! Esti precaut sau esti prost a devenit refren de succes pe internet, în paralel cu imaginile care-l înfăţişează pe preşedintele nostru fără mască la întîlnirile cu liderii europeni, în timp ce mai marii Europei purtau mască.

Klaus Iohannis a devenit viral. Care e noua melodie a Președintelui. Esti precaut sau esti prost a devenit refren
Sursa foto: Presidency
de Maria Sabu    |    26 Iul 2020   •   16:40

O membră a delegaţiei bulgare care a participat la summitul Uniunii Europene avea Covid 19. Adiminstraţia prezidenţială a explicat că purtarea măştii a fost opţională în unele momente şi că preşedintele nostru a respectat toate regulile.

La întoarcerea de la Bruxelles, Klaus Iohannis a făcut exces de mască într-o viziă la uzina Ford. 

Ce replică a lui Iohannis a mai devenit virală

Nu este prima dată când o declarație a președintelui Iohannis devine creație muzicală. Klaus Iohannis a venit cu celebrul mesaj în limba maghiară "Jo Napot Kivanok, PSD" după ce pe masa Senatului a ajuns un proiect de lege care prevedea că Ținutul Secuiesc devine regiune autonomă cu personalitate juridică a fost adoptat tacit de Camera Deputaților.

"Jó napot" înseamnă "bună ziua", iar "kívánok" înseamnă "eu vă doresc", astfel încât, împreună, afirmația "jó napot kívánok" înseamnă: ”Vă doresc o zi bună".

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close