Antena 3 CNN Show Oana Zăvoranu, avere uriaşă. Pe ce a cheltuit banii moşteniţi şi cum arată vila de lux în care locuieşte

Oana Zăvoranu, avere uriaşă. Pe ce a cheltuit banii moşteniţi şi cum arată vila de lux în care locuieşte

Oana Zăvoranu este una dintre vedetele din România care se bucură de lux şi bunuri cât mai scumpe. Vedeta a moştenit sume impresionante de la mama ei, Marioara Zăvoranu, dar a fost atentă şi cu investiţiile şi profitul pe care îl face din afaceri. 

Oana Zăvoranu, avere uriaşă. Pe ce a cheltuit banii moşteniţi şi cum arată vila de lux în care locuieşte
Sursa foto: Sursa foto: Facebook / Oana Zăvoranu
de Maria Zărnescu    |    09 Mar 2021   •   14:12

"Querida" ştie cu siguranţă cum să îşi satisfacă toate poftele: hainele de la designeri de top, genţile şi pantofi de mii de euro, bijuteriile nepreţuite şi vacanţele în locuri exclusiviste sunt numai câteva dintre mofturile pe care Oana Zăvoranu le arată fanilor de pe Instagram.

Sexy bruneta se bucură de fiecare moment alături de soţul ei, Alex Ashraf, bărbatul care îi este şi partener de afaceri. Împreună, Oana şi soţul ei deţin o clinică medicală, afacere pe care au reuşit să o extindă în trei localităţi.

În urmă cu şase ani, Oana a moştenit o avere colosală de la mama ei, Marioara Zăvoranu. Ce a făcut bruneta cu banii este un subiect care stârneşte şi astăzi întrebări, în special în momentul în care sexy bruneta le arată fanilor de pe Instagram bunuri care mai de care mai costisitoare. Deşi a fost mult timp ţinta unor zvonuri controversate, Oana susţine că singura intervenţie pe care o are au fost silicoanele, în rest se consideră o persoană naturală.

Iniţial, s-a crezut că Marioara Zăvoranu i-ar fi lăsat Oanei un testament, dar vedeta a negat întotdeauna acest lucru, precizând că a fost nevoită să se lupte pentru averea mamei ei, în lipsa unui document.

Chiar şi aşa, burneta nu a dat nicio secundă înapoi. Oana a intrat în posesiea înregii moşteniri şi a investit-o exact aşa cum şi-a dorit. Având în vedere că acum bruneta se bucură de lux, este clar că banii nu au fost cheltuiţi doar pe mofturi vestimentare.

În propria locuinţă, bruneta se bucură de o atmosferă desprinsă din filme. Oglinzi impunătoare, mobilă de lux şi cristale strălucitoare sunt numai câteva dintre elementele care îmbogăţesc vila în care trăieşte vedeta.

Cum a cheltuit Oana Zăvoranu averea uriaşă pe care a moştenit-o

Sexy bruneta a cheltuit cu siguranţă din banii moşteniţi, dar a ştiut să şi investească. În prezent, Oana Zăvoranu are alături de soţul ei o clinică medicală, pe care au reuşit să o extindă în alte trei localităţi.

Vedeta de televiziune se simte mândră de investiţia ei, mai ales pentru că afacere s-a extins şi este, aşa cum Oana a declarat, un mare succes.

"Mama m-a lăsat cu multe belele pe cap. Vă amintiți că un an a durat să pot să intru în Agricomex. Cu dosare făcute de cei care dețineau 42%, cu balamuc, etc… Mama nu mi-a lăsat mie vreun testament. A trebuit să mă lupt cu toți psihopații pentru ce era al meu de drept. Banii i-am investit într-o clinică medicală care este și asta un succes cu mult peste așteptări pentru mine și un motiv de mândrie pentru că de la o clinică m-am extins în trei locații", a declarat bruneta, potrivit Spynews.ro.

O altă idee pe care Oana a pus-o în practică a fost parfumul "Querida", pe care vedeta l-a realizat şi mai ales de pe urma căruia susţine că are încasări uriaşe şi în prezent.

"Asta că tot nu eram eu o femeie de afaceri bună… Apoi am investit într-un parfum care, la fel, a fost un succes enorm și de pe urma căruia am câștigat foarte mulți bani, bani făcuți pe numele meu și seriozitatea mea față de brandul pe care îl reprezint", a declarat Oana Zăvoranu, potrivit sursei citate mai sus. 

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close