Antena 3 CNN Show Actrița Selma Blair, dată jos dintr-un avion și internată la spital după ce a făcut un scandal monstru

Actrița Selma Blair, dată jos dintr-un avion și internată la spital după ce a făcut un scandal monstru

Actrița Selma Blair, dată jos dintr-un avion și internată la spital după ce a făcut un scandal monstru
Sursa foto: Foto: Selma Blair/Instagram
22 Iun 2016   •   11:05

Selma Blair a fost dusă de urgență la un spital din Los Angeles după ce a făcut scandal într-un avion care vedea de la Cancun, spunând că este abuzată de un bărbat.

”Îmi arde părțile intime. Nu vrea să mă lase să mănânc sau să beau. Mă bate. O să mă omoare”, ar fi fost cuvintele pe care actrița le-a rostit în timpul zborului spre Los Angeles, scrie Daily Mail.

Actrița călătorea spre casă de la Cancun, alături de fiul eu de patru ani, Arthur, și tatăl băiatului, fostul ei soț Jason Bleick.

Cei trei se întorceau dintr-o vacanță în stațiunea mexicană. În timpul acestei vacanțe, Selma și Jason au fost surprinși destul de apropiați de către paparazzi.

Potrivit unei surse citate de People, actrița ar fi combinat mai multe pastile cu alcool. În bagajele acesteia s-au găsit, de asemenea, mai multe medicamente pentru care avea rețetă.

Odată ajunși pe aeroportul din Los Angeles, actrița a fost dată cu forța jos din avion și internată la spital. Nu se cunosc detalii despre starea ei de sănătate.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close