Antena 3 Show Showbiz Adrian Daminescu, în doliu. Mesajul emoționant scris de soția sa

Adrian Daminescu, în doliu. Mesajul emoționant scris de soția sa

23 Mai 2018   •   15:39
Adrian Daminescu, în doliu. Mesajul emoționant scris de soția sa
Sursa foto: Foto: youtube.com

Este doliu în familia lui Adrian Daminescu. Socrul cântărețului a murit. Soția sa, Daniela Daminescu, a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

„Azi l-am privit ultima oară pe TATA , fizic. NICIODATĂ nu îi voi uita chipul, bunătatea din privire, zâmbetul cu care a încercat până în ultima clipă să ne încurajeze pe toți și mai ales ultima comunicare vizuală în care mi-a lăsat de înțeles că… asta e, s-a terminat… pentru că nu mai putea comunica verbal. Încerc să mă adun și TREBUIE SĂ O FAC, TREBUIE SĂ MERG MAI DEPARTE, am învățat să trăiesc cu amintirile celor dragi încă de acum mai bine de 15 ani, pot să controlez aceste amintiri și O SĂ O FAC în continuare. Azi am mai smuls o parte din suflet, care a plecat cu TATA. Mă dor toate, nu am parte din corp, suflet, minte care să nu fie afectată, dar E NORMAL. DRUM BUN, TATA, și, de ACOLO, DE SUS,TE ROG AJUTĂ-NE CAND SIMȚI CĂ AVEM NEVOIE!.”, a scris soția lui Adrian Daminescu, pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close