Antena 3 CNN Show Showbiz Bote: "Pentru mine, Bianca nu mai există!". Blonda a leşinat în direct (VIDEO)

Bote: "Pentru mine, Bianca nu mai există!". Blonda a leşinat în direct (VIDEO)

Bote: "Pentru mine, Bianca nu mai există!". Blonda a leşinat în direct (VIDEO)
Sursa foto: bianca
26 Mar 2010   •   11:26

Bianca lui Bote...nu mai e a lui. Acum ar putea, foarte bine, să fie...Bianca lui Cristea, fotbalistul de la Dinamo, sau doar Bianca Drăguşanu. Asta pentru că paparazzi au surprins-o pe asistenta blondă a lui Capatos în apartamentul fotbalistului. Chiar dacă tânăra spune că acolo nu s-a întâmplat nimic şi că relaţia dintre ea şi creatorul de modă se terminase oricum, Cătătlin Botezatu pare să o fi renegat. Vizibil afectată de reacţia celui pe care declară că încă îl mai iubeşte, Bianca a leşinat joi seară în emisiunea lui Capatos.

Focoasa blondă a povestit joi seară, cu ochii în lacrimi, că între ea şi fotbalist nu s-a petrecut nimic. Fata spune că a mers acasă la Cristea însoţită de câteva prietene.

"Da, este adevărat, m-am despărţit de Cătălin, dar nu de astăzi, de ieri ,ci de câteva zile şi nu vreau să dau mai multe explicaţii. Da, este adevărat eu sunt aia, eu am ieşit pe geam, eu am fost în apartamentul lui Cristea. Am fost acasă la Cristea împreună cu prietenele mele, am fost anunţaţi că există o maşină de paparazzi în faţa blocului şi eu am ieşit pe geam pentru că eram curioasă!" a spus Bianca şi a adăugat că îl vrea înapoi pe Cătălin, ?din tot sufletul?.



Designerul nu mai simte însă la fel se pare. Deşi nu a putut intra în direct, Botezatu i-a transmis lui Capatos un mesaj: "Pentru mine, Bianca nu mai există!".

Şocul pare să fi fost atât de puternic pentru blondă încât ea a leşinat chiar în timpul emisiunii, fiind nevoie de intervenţia medicilor.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu Catalin Botezatu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close