Antena 3 CNN Show Showbiz Box-office-ul american simte apropierea Crăciunului

Box-office-ul american simte apropierea Crăciunului

Box-office-ul american simte apropierea Crăciunului
08 Dec 2008   •   11:21

Comedia "De Crăciun nu stăm acasă!", cu Reese Witherspoon şi Vince Vaughn, se menţine în fruntea box office-ului nord-american pentru a doua săptămână consecutiv, cu încasări de 18,1 milioane de dolari pentru acest weekend, informează AFP. "De Crăciun nu stăm acasă!" a realizat încasări de 70 de milioane de dolari în primele zece zile de la lansare.
Thriller-ul "Amurg", povestea de dragoste cu vampiri, s-a menţinut pe a doua poziţie în clasament, după ce a obţinut încasări de 13,2 milioane de dolari. În cele trei săptămâni de la lansare, filmul a obţinut încasări de 138 de milioane de dolari.
Filmul de animaţie "Bolt" (foto), produs de produs de Walt Disney Feature Animation, s-a menţinut pe poziţia a treia în clasament, după ce a obţinut încasări de 9,7 milioane de dolari.
Filmul "Australia", cu Nicole Kidman şi Hugh Jackman, a urcat până pe poziţia a patra în box office la sfârşitul săptămânii trecute, cu încasări de 7 milioane de dolari.
Filmul "Quantum of Solace: Partea lui de consolare" a coborât pe a cincea poziţie în clasament, după ce a obţinut încasări de 6,6 milioane de dolari.
Pe locul al şaselea se află filmul de animaţie "Madagascar 2", produs de DreamWorks Animation, cu încasări de 5,1 milioane de dolari, iar pe poziţia a şaptea s-a situat a treia parte a seriei "Transporter", cu Jason Staham, care a obţinut încasări de 4,5 milioane de dolari.
Lungmetrajul "Punisher 2: war zone", în care justiţiarul Frank Castle porneşte într-o nouă cruciadă împotriva crimelor, a intrat pe a opta poziţie în acest top, după ce a vândut bilete în valoare de 4 milioane de dolari.
Pe locul al nouălea s-a situat musicalul "Cadillac Records", cu Adrian Brody şi Emmanuelle Chriqui, care a obţinut încasări de 3,5 milioane de dolari. Acest film despre casa de discuri Chess Records din Chicago, în anii '50, îi conduce pe spectatori într-o călătorie spre rădăcinile rock 'n' roll-ului.
Comedia "Role models" a coborât încă două locuri în clasament şi încheie topul zece al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, cu încasări de 2,6 milioane de dolari.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: box office incasari Australia
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close