Antena 3 CNN Show Showbiz Boyzone s-a reunit în memoria lui Stephen Gately

Boyzone s-a reunit în memoria lui Stephen Gately

Boyzone s-a reunit în memoria lui Stephen Gately
Sursa foto: boyzone
13 Mar 2010   •   10:46

Cei patru membri supravieţuitori ai grupului Boyzone au cântat din nou împreună, pentru prima dată de la moartea colegului lor Stephen Gately, în octombrie anul trecut. Foştii săi colegi spun că l-au simţit alături la revenirea lor pe scenă.

Keith Duffy, Shane Lynch şi Mikey Graham i s-au alăturat, pentru un cântec, lui Ronan Keating în timpul recitalului solo susţinut de el la Londra.

Cântecul interpretat de cei patru se numără printre ultimele înregistrate alături de Stephen Gately. Înaintea spectacolului, colegii săi spuneau că muzica va fi cel mai bun omagiu adus memoriei sale.

?Era cântecul favorit al lui Stephen. Stephen cânta peste tot pe unde mergeam: în autobuz, în avion, oriunde eram, el obişnuia să cânte tot timpul. Şi nici în această seară nu va fi altfel, Stephen va cânta pe scenă împreună cu noi şi vom avea amintiri plăcute?, a spus Shane Lynch.

Cei patru artişti sunt convinşi că Gately ar fi fost mulţumit să-i vadă cântând şi aducând fericire publicului, ca întotdeauna.

Ronan Keating şi colegii săi spun că Stephen le va fi mereu alături, pe scenă sau în studioul de înregistrări, iar ei se vor bucura de prezenţa sa.

Băieţii speră că Stephen Gately va fi omagiat şi prin succesul noului lor album, "Brother", pe care vocea sa poate fi auzită pentru ultima dată. Albumul, lansat săptămâna aceasta, ar putea urca direct pe primul loc al topului britanic. >

Stephen Gately, care avea 33 de ani, se afla în vacanţă în Palma de Majorca în momentul în care s-a produs tragedia. Nimeni nu ştie, însă, cum s-a întâmplat totul. Prietenii spun că s-ar fi culcat bine-sănătos, după o noapte de petrecere, dar nu s-a mai trezit.

Potrivit raportului de autopsie, Gately a decedat din cauze naturale, iar familia a respins speculaţiile că el şi-ar fi petrecut ultima noapte prin barurile din Mallorca.


Antena 3





×
Subiecte în articol: grup formatie cantec inregistrari
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close