Antena 3 CNN Show Showbiz Celebrul prezentator Larry King divorţează a şaptea oară (VIDEO)

Celebrul prezentator Larry King divorţează a şaptea oară (VIDEO)

Celebrul prezentator Larry King divorţează a şaptea oară (VIDEO)
15 Apr 2010   •   10:50


Una dintre vedetele-simbol ale televiziunii CNN, Larry King, este pe cale să devină şi un campion al divorţurilor. King a cerut miercuri divorţul de cea de-a şaptea soţie, Shawn Southwick, cu care are doi copii. Presa mondenă susţine că despărţirea a fost declanşată de acuzaţii reciproce de infidelitate.

La 76 de ani, Larry King avea, deja, la activ şase căsătorii eşuate, dintre care două cu aceeaşi femeie. Ultima soţie, Shawn Southwick, cu 25 de ani mai tânără, părea totuşi să-l fi cuminţit. Cei doi s-au căsătorit în 1997.

Shawn a renunţat la propria ei carieră în televiziune după naşterea celor doi fii, azi în vârstă de 11 şi 9 ani. Mai târziu, ea s-a lăudat că "a fost singura care a rezistat mai mult de zece ani" alături de King. În ultimii ani, mariajul a început să scârţâie.

Totul s-a spulberat, însă, după o nouă dispută conjugală. Site-ul TMZ.com susţine că Shawn l-a acuzat pe Larry că o înşela chiar cu una din rudele ei apropiate. Aceasta după ce, acum doi ani, apăruse zvonul că vedeta tv îşi surprinsese soţia cu un antrenor de baseball.

Acum, drumurile lor par să se fi despărţit definitiv. Larry solicită ca ambii copii să-i fie încredinţaţi lui. Shawn cere pensie alimentară şi trei din casele cuplului. Şi, bineînţeles, amândoi susţin că se gândesc doar la viitorul copiilor.




Antena 3


×
Subiecte în articol: divort
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close